Cum se pune muzica pe iPhone

Am modificat articolul ultima data pe: 07.06.23

 

Intr-o prima faza e posibil sa ti se para complicat sa transferi muzica de pe computer pe iPhone pentru a reda piesele dorite, insa, prin aplicatii precum iTunes sau Dr. frone totul e mult mai usor. Apoi, poti sa asculti si online piesele dorite si sa le faci sa fie disponibile si offline, daca folosesti aplicatii ca Apple Music, eSound sau Audiomack.

 

Cei care obisnuiesc sa asculte des muzica si vor sa aiba melodiile preferate pe iPhone isi spun adesea “vreau sa descarc muzica gratis, MP3” sau sa transfer melodiile din computer in smartphone. Acest lucru poate fi destul de simplu, daca esti o persoana informata.

Vrem sa isi prezentam in cele ce urmeaza cateva aplicatii care te pot ajuta in acest sens.

 

iTunes

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie in transferul fisierelor de pe computer pe telefon, descarca iTunes in PC-ul tau. Pe telefon e o aplicatie care vine instalata din fabrica.

Mai departe, pentru a folosi aceasta aplicatie, trebuie sa conectezi cu ajutorul unui cablu dispozitivele – computerul si iPhone-ul. Poti sa faci aceasta legatura si prin intermediul retelei wireless, daca te pricepi la asta.

Pentru a trece cu iTunes melodiile dorite in telefon, ele trebuie sa fie deja in computer. Sunt o multime de programe de descarcat muzica cu ajutorul carora poti face asta, gratis, daca te intereseaza si chiar site-uri online care iti vin in intampinare in acest sens.

Melodiile care sunt deja in computer, se copiaza in iTunes, dupa care, din aplicatia de pe PC apasa pe iconita care te duce in meniul telefonului tau, mergi la Music, bifeaza ce anume vrei sa se sincronizeze (intregul fisier sau anumite melodii) si apoi apasa Sync.

Acesta nu e un program de descarcare muzica direct in telefon, ci unul cu ajutorul caruia poti sa transferi muzica din computer in iPhone. Ai grija la piesele pe care le-ai trimis anterior in smartphone, deoarece ele se vor sterge si daca nu le ai salvate sa le poti transfera din nou, va trebui iar sa te ocupi de a descarca muzica ce iti place si o aveai candva.

Dr. frone

Nici acesta nu e un program de descarcat muzica, ci e unul prin care poti sa treci foarte usor anumite melodii din computer pe telefon. Inainte insa, trebuie sa folosesti o aplicatie de descarcat muzica, pe PC-ul tau, pentru a avea piesele dorite.

Aceasta aplicatie este una care te ajuta sa manageriezi ceea ce se intampla pe telefonul tau, de pe computer. Astfel, dupa ce o ai instalata in calculator, conectezi iPhone-ul la acesta, cauti Muzica si pur si simplu copiezi la aceasta categorie melodiile obtinute cu diverse programe de descarcare muzica, pastrandu-le in acelasi timp si pe cele pe care le aveai inainte. 

Apple Music

Nu poti sa faci o descarcare muzica gratis cu ajutorul acestei aplicatii, care e cea a sistemului. Poti descarca muzica online in sensul ca poti sa optezi pentru a avea disponibile piesele dorite si cand nu ai o conexiune la Internet. 

Pentru a putea asculta muzica, e necesar un abonament pe Apple Music. Cu un abonament activ ai posibilitatea sa asculti albumele si piesele dorite, iar daca intri in setarile unei anumite melodii si apesi pe “Disponibila offline”, vei putea sa redai acea melodie si cand nu ai Internet.

Daca nu agreezi o astfel de metoda, poti folosi una din cele de mai sus, in care vei afla raspunsul la intrebarea “cum pun muzica pe iPhone dupa ce descarc muzica in computer?”.

eSound

Daca vrei moduri gratis prin care sa asculti muzica pe iPhone, fara a avea o conexiune la Internet, poti incerca aceasta aplicatie.

Poti asculta si descarca muzica gratis foarte simplu cu ajutorul ei, avand disponibile o multime de melodii. Are o interfata asemanatoare cu Apple Music, deci, nu e dificil de utilizat.

Intr-o prima faza, pentru a putea descarca muzica direct pe telefon, gratis, va trebui sa iti faci un cont sau sa te loghezi cu ajutorul platformelor Facebook sau Google. Prin intermediul acestei aplicatii, poti sa treci anumite melodii la favorite, poti sa faci liste de redare, sa editezi nume, denumiri si pictograme ale pieselor ascultate si multe altele.

Problema consta de multe ori in faptul ca anumite melodii nu sunt disponibile si ca apar destul de multe reclame, daca e activat Internetul si nu e vorba de muzica descarcare si redare apoi.

Audiomack

Acesta e un program de descarcat muzica pentru a fi apoi redata offline, dar si un player ce iti va permite sa redai o multime de piese cand ai o conexiune la Internet. 

Daca vrei pur si simplu sa asculti anumite piese care iti plac, nu trebuie sa iti faci un cont, insa, daca te intereseaza cum descarc muzica, atunci ai nevoie de un cont sau de o logare cu Facebook, Google, Twitter sau Apple.

E foarte prietenoasa interfata la acest program cu ajutorul caruia pot sa descarc muzica gratis si eu si poti sa o faci si tu, poti sa faci liste de redare, sa treci anumite melodii la favorite si sa le asculti cu ecranul telefonului inchis.

Cum descarc muzica de pe YouTube

Cu ajutorul informatiilor de mai sus ai aflat printre altele raspunsul la intrebarea “Cum pun muzica pe iPhone?”. Insa, pentru a o putea transfera de pe computer pe telefon, trebui sa afli si ce e de facut cand iti spui “vreau sa descarc muzica gratis de pe YouTube”.

Acest lucru nu e foarte complicat. Exista multe programe care permit acest lucru (Free YouTube to MP3 Converter, GetGo YouTube Downloader, Dipry Studio), dar si o multime de site-uri care te ajuta sa faci asta rapid, inserand un link si apasand butonul de download, fara a mai avea nevoie de o aplicatie de descarcat muzica de pe YouTube pe PC pe care sa o instalezi in computer.

 

Daca ai reusit sa afli “cum pun muzica pe iPhone” si ai ințeles aceste metode simple, ce iti mai ramane de facut este sa te distrezi pe melodiile dorite, conectand telefonul la boxa de karaoke si fredonand oricand doresti si e posibil, hiturile preferate.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu