Am modificat articolul ultima data pe: 30.07.21

 

Cu o viata personala extrem de controversta si comentata, Laura Pergolizzi isi castiga un loc important ca artist, e ascultata pe plan international, a cucerit inimile multora si a castigat un public important de-a lungul vremii, cu nenumarate piese ce au intrat in topuri.

 

Nacuta in 1981, in SUA, Laura Pergolizzi, cunoscuta si sub precurtarea de LP, a cucerit lumea atat ca interpreta, cat si ca compozitor. Piesele sale sunt cantate de artisti importanti la nivel mondial, precum Cher, Rihanna, Celine Dion, Christina Aguilera, Backstreet Boys si altii.

Si pe plan vocal a avut o larga activitate, lansand albume si EP-uri ce au cucerit publicul. Artista a fost prezenta si in Romania, unde a sustinut un important concert in Bucuresti, unde fanii au putut sa asculte live piesele preferate si sa participe la un concert memorabil. 

In continuare, iti prezentam un top cu cele mai cunoscute piese, in caz ca vrei sa iti reamintesti si sa le reasculti, bucurandu-te de momente frumoase in compania muzicii.

Lost On You

Piesa apare in 2016 si se incadreaza in stilul de muzica pop. A fost un real succes si a urcat rapid in topuri, acest LP Lost On You fiind numarul 1 si in Romania in top 30 Airplay PROFM si fiind una dintre cele mai difuzate melodii. 

Lost On You este si numele albumului pe care este lansata piesa, care mai contine si alte piese de succes. In mediul online poti gasi cu usurinta LP Lost On You, versuri, pentru a putea sa fredonezi alaturi de artista si sa intelegi mai bine ceea ce vrea sa transmita in acesta superba melodie. 

Piesa a scris-o in timpul unui turneu si suprinde o perioada mai dificila din viata ei, in care tocmai se despartea de persoana iubita. Dupa ce a terminat-o, au mai trecut aproape 2 ani pana la lansare. 

 

Into The Wild

Tot din genul pop, piesa a fost lansata ca single in 2012, iar in 2014, apare integrata in albumul Forever for Now. Piesa a for preluata de Citibank, pentru o reclama, la finalul anilor 2011, devenind astfel foarte cunoscuta cu milioane de vizualizari, ceea ce a marit interesul publicului pentru versuri si artist.

 

Forever For Now

Este si titlul celui de-al treilea album al artistei, pe care Laura Pergolizzi il lanseaza in 2014. Mult mai bine primit decat cele anterioare, cuprinde si piesa ce da titlul albumului, foarte bine apreciata de public si de critici.

 

Strange

Aparut pe albumul Lost On You, in 2016, piesa se ridica la inaltimea acestuia, fiind tot in stilul pop. Alaturi de alte trupe de muzica pop, artista defineste genul si cucereste si cu aceasta piesa inimile fanilor.

 

Muddy Waters

Din nou o piesa ce se regaseste in primele locuri de pe albumul Lost On You, din 2016, o piesa cu influente pop rock alternativ, cu versuri pline de sensibilitate si creative, ce sunt o poveste.

 

Tokyo Sunrise

Apare in 2014 pe albumul Forever for Now. 

 

Suburban Spawl And Alcohol

In 2004 artista cocheta cu muzica rock veche si lanseaza un album cu acelasi nume ca si al piesei prezentate. Versurile exprima o stare de tristete, de melancolie, combinate cu o linie melodica plina de sensibilitate, dar ritmata cu accente mai puternice ce subliniaza anumite trairi si sentimente. 

 

Other People

Piesa apartine tot albumului Lost On You, lansat in 2016, inclusa in muzica pop cu tendinte alternative, speciale, care iti incanta auzul. Versurile ilustreaza si de data aceasta o poveste pe care a trait-o, cu care a fost confruntata.

Good With You

De pe albumul cu acelasi nume, lansat in 2007, muzica pop.

 

All I Have

Apeland la mai multe tipuri de rock, pe albumul din 2004, Suburban spawl and alcohol, apare si acesta piesa, ce imbina versuri de calitate cu ritmuri clasice si placute.

 

Levitator

Desi a aparut in 2014, inclusa pe albumul Forever for Now, merita sa asculti piesa live, plina de culoare si ritmuri, iar interpretarea la ukulele a artistei este de mare exceptie, dand savoare piesei. Instrumentele folosite, de la clasic, vioara, contrabas, pian, la chitara si percutie se impletesc frumos in acesta minunata piesa, unde vocea vine sa umple spatiul.

 

Nowhere

Tot din 2004 de pe albumul Suburban spawl and alcohol, si aceasta piesa este plina de tristete, dar cu ritm si culoare, accente de mare efect. 

 

Fighting With Myself

Din 2014 o alta piesa de succes de pe albumul Forever for Now, cu versuri ce ilustreaza tensiunile prin care a trecut in anumite momente din viata ei tumultoasa.

 

Death Valley

De pe albumul Lost On You, din 2016, si acesta piesa este pop cu influente alternative si indie, ritmata si plina de savoare.

Insane

Acesta piesa apartine albumului de debut al artistei, Laura Pergolizzi il scoate in 2001, Heart – Shaped Scar, in perioada in care era foarte mult atrasa de muzica rock, cu ritmuri clasice, pe alocuri obsedante, cu o voce cu calitati deosebite, care se evidentiaza in anumite pasaje, pe langa solouri de chitara virtuoase.

 

Wasted

Apartinand albumului al doilea din 2004, Suburban spawl and alcohol, unde rockul este inca foarte prezent, cu Laura Pergolizzi la chitara si voce, impletind armonios cele doua instrumente cu restul trupei de acompaniament, intr-un ritm plin de viata si pasiune. 

 

Cu siguranta, in acest top nu am atins toate piesele de exceptie pe care le are solista, ce scrie o pagina de onoare in muzica pop rock buna, dar merge si pe alte stiluri precum pop, cu diferite influente. Concertele sunt de exceptie si merita sa o ascuti live, daca ai ocazia. De asemenea, in muzica pop artistii apreciaza compozitiile sale si merita sa le asculti pentru a putea intelege pe deplin aceasta mare interpreta. 

De apreciat si versurile pe care le scrie, ce surpind adevarate povesti, pline de culoare. Artista declara ca dupa ce a compus Lost On You si a cantat la microfon piesa, a simtit ceva care a condus-o spre ceea ce a devenit un mare hit.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu